Des d’Alemania

Ja s’ha acaabt l’estiu, i Etiopia tambe. O millor dit, encara queda estiu, pero no a Etíopia per jo. El 2010 ha estat l’estiu dels problemes de salut per a na Kaja, que els ha encadenat un darrera l’laltre, i encara s’esta recuperant d’algun parasit.
Tmabe ha estat l’any de les targetes CDMA, tecnologia de targetes per a mobil que et permeten connectarte a internet. Aixo, si, nomes es pot mirar el correu electronic, res de facebook, o molt menys el wordpress. D’aqui que no hagi escrit gaire, una vegada he estat fora d’Addis.
Ha estat l’äny del retorn de l’estacio de les pluges, i de quina manera! Inundacions, pluges motl fortes cada dia, i per tant, pocs talls electrics. Aixo si, uns d’ells ens va obligar a quedar a Lalibela un dia mes del previst, degut a que la gasolinera no podia treure el fuel sense llum per a fer funcionar la bomba…
Ha estat l#nay de la invasio catalana. Hem estat un munt de cooperants, algun dia hem coincidit una vintena, i el hotel Comfort Pension, desocbriment d#en Txus, per cert, ha estat la nostra seu o casa catalana a Dessie durant aquest Juliol. Super bon hotelet, a 100 birr la nit, i amb habitacions netes i amb molt espai.
Ha estat tambe l’lany de les rates. Amb tanta aigua, es veu que n’hi ha mes. La nit a l’hotel Circle de Gondar, una rata es va passejar per damunt na Kaja mentre dormia, va pegar un bot i encendre el llum immediatament. Jo que se que na Kaja no es gaire espantosa, me la vaig prendre molt seriosament, i despres de quedarme amb el llum ences, vigilant l’habitacio, vaig veure la rata, negra i enorme, que es passejava creuant el dormitori.
Ens vam aconseguir canviar de dormitori, pero no sense bregues entre na Kaja i el porter, un puto inutil francament, i vam deixar la rata mossegant la porta i intentant filtrarse per davall la porta i escapar, cosa que no va aconseguir. Mentrestant, a l’habitacio de devora, en jordi passava una nit infernal amb vomits i diarrea, i entre n’efrem i nosaltres miravem de que ho passes en companyia, ja que en aquests casos no es pot fer res mes, que expulsar el parasit o elque sigui que no vol el teu estomac. El dia seguent, ja estava recuperat!
Ha estat un estiu precios, amistats noves, renovar algunes que feia temps que no veia, i la feina ha anat prou be. L’any vinent, mes!

Anuncis

Una resposta to “Des d’Alemania”

  1. carlos Says:

    Hola, he anat legint el vostre bloc de tant en tant i m’agradaria contactar-te directament, per demanar-te qualcunes coses, si no et sap greu.
    bmsolrac()yahoo.es

    carlos

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: