Abush…

Aquest post l’ha escrit na kaja. M’havia promes que no parlaria d’ell, perque me va impressionar, i no me’l puc treure del cap. Na kaja ho ha fet millor, no entre en massa detalls i no cau en sensibleries…
Vos contaré quina és la situació dels infants del carrer.
Els infants d’Etiòpia tenen molt de futur i possibilitats, tenen sort i una bona vida ……… alguns.
Poden anar al metge i jugar sense preocupacions, anar a l’escola i un dia ser metges………..alguns.
La resta la tróbas al carrer. alguns van venir amb les mares dels pobles llunyans per millorar les seves condicions i han acabat al carrer, s’els veu contents, jugant i passant temps mentres les seves mares demanen.
Altres fan grups i mendigan plegats. Nosaltres no som de donar res als infants al carrer, No els ajuda rebre diners i només potencia que es fiquin en problemes, fins i tot una vegade xerrant amb nins del carrer que coneixem a prop de l’hotel ens van dir que els blancs són tontos, tu els demanes diners i ells t’ho donen…………..
Després hi ha altres que ets trobas a l’una de matí amb maniga curta tot sol.
N’Abush no pot tenir més de 7 anys, després del partit de futbol girant un cantò ens vàrem trobar una petita estàtua tremolant. En Llorenç em va demanar dos birrs (diners etiops), li vaig donar quatre, el meu chuvasquero, chocolatines que teniem i una botella d’aigua. No va dir res, li vàrem posar la chaqueta sense cap reacció. Ara fa dos dies que demanem per ell per aquella zona, ningú sap qui és o on viu. El nostre nin fantasma ens va robar una nit de dormir. Hi ha 100 000 com ell a Addis Abeba, encara que les estadistiques són massa optimistes……….
Kaja

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: