are you willing to do anything?

La primera nit a addis no va ser al nostre estimat decent pension, ja que no hi havia habitacio. Vam estar a un guest house nou, a dos minuts de la decent, que no va estar malament la veritat. Aixo si, el bar-puticlub de sempre tenia la musica molt forta.
Aquesta passada nit ja ens hem traslladat a la Decent on hem dormit, i tret del renou d’una brega a mitja nit, hem dormit molt be. A mes a mes a ra la decent te menjar, sucs naturals, etc, i com sempre, encara que ha pujat els preus de 100 a 120 birr, continua sentla millor guest house per nosaltres.
Ens hem proposat caminar mes aquest estiu, i els trajectes el fem a peu, almanco un, cada dia. Ahir a la nit casi ens agafa la pluja per no agafar un taxi! Per cert, el carrer avui estava ple de militars, supos que havia de passar en Zenawi o algun similar.
El carrer tambe esta ple de gent mendigant i demanat coses, pero avui, he romput un dels meus costumsper llei de vida: no rebutjar mai la invitacio d’un estrany. Se m’ha acostat un senyor al carrer i m’ha dit: are you willing? are you willing to do anything? En circumstanciesnormals mai de la vida rebutjaria una oferta tan temptadora, pero clar, res es el que pareix, i m’he fixat que a la seva ma tenia un grapat “d’estampitas” d’aquelles de sants que donaven per espanya fa molts anys, i… no, estic disposat a moltes coses, pero aixo, no.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: