dessie acabat.

Ja torn ser a Addis. El viatge de tornada ha vengut marcat per la punxada de l’anada, ja que, si, ens hem trobat els mateixos tios i el mateix jefe xines! Tota un aalegria, tots molts contents de verurens, etc. Pero el millor va ser ahir a la nit. Vam sortir a sopar la nova representant de l’ong i una amiga seva, els telecos, o satel.lits com els diu na kaja, el conductor i jo al tossa a dessie. Va ser ,oplt divertit, i vam menjar moltissim i tot va ser molt bo. Despres de mejar i riure una bona estona vam anar a una disco de la ciutat. En toria es tractava d’un lloc disco dance traditional, pero , sorpresa, no hihavia llum, i per tant, tancat. No s’han comprat un generador, quina rabia. La segona opcio era una altra disco,ara moderna. Un antro molt xulo, subterrani, on no hihavia molta gent, pero que estava animat. Aixo si, majoria absoluta de tios, de fet, crec que nomes hi havia 7 ties, i 4 eren nostres!

Per a beure, nomes hi havia una beguda, o red label, com diuen ells, o cervesa. Pero darrera la barrahi havia una quantitat impressionant de botelles de licors diversos, pero aixo si, tots de mostra, i no consumibles.

Res, vaig intentar ballar una mica, pero ja sabeu queno, ab;allar el que se diu ballar, nomes ho faig en privat, perque la entre que som un inutil i que em fa vergonya, no se que dir. Aixi i tot, alla estava venga cul cap aqui i cul cap alla, i els negres de torn, amb mes articulacions que jo, que ballaven i reien com posesos. Vam estar una bona estona, pero a les 12 ja anavem a cases, ben cansats.

Tot el cap de setmana, la ciutat de Dessie ha estat en estat de siti o com es digui. No hi ha un horari establert i es pot sortir de nit, pero el centre esta patrullat constantment per soldats en camio o a peiu i amb tota l’equipacio militar, casc, escut, escopetes, porres, etc. No m’agrada francament, pero tampoc que representi cap perill per als que no tenguin intencio de manifestar-se en favor o en contra de cap esglesia.

A dessie ha plgut cada dia, pero de nit. De dia fa calor, molta, i ho enyorare, igual que als satel.lits, que son una gent collonuda i que esper que els vaig be per a que el projecte tengui continuitat i ens vegem cada any per aqui. Mentrestant, tenim email i facebook!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: