Arba Minch

Quaranta fonts, es el que vol dir el nom d’aquesta ciutat. Pero el nostre interes aqui, no es altre que el llac Chamo, aferrat a la ciutat i a un altre llac que es diu Abaya.

El llac Chamo te les seves costes infestades de cocodrils i hipopotams, i aixo es el que veniem a veure. Es tractava de fer una visita en barca i veure els animals d’aprop. I d’aprop els hem vist, i tant! Pero a mes a mes, es que en questio d’hipos, per exemple, es podria dir que n’hi ha una quarentena, i de cocodrils, be, et passen molt aprop nedant, o els veus a la vorera, al sol amb una infinitat de pelicans, i tot a uns 20 metres!

Ha estat una experiencia inoblidable, que combinada amb la visita del mati al parc natural de Nechi Sar, amb babuins, cervols, porcs senglars enormes, i manades de zebres han convertit el dia en tot un esdeveniment i un dels punts algids del viatge.

Avui a la nit ens toca anar a sopar al restaurant Soma, on ens faran la seva especialitat, la de la zona, peix, i que esper sigui tan bo com la fama que el precedeix. Dema aqui encara, o passat dema a Addis, ja dire com ens ha anat…

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: