free teddy

En Teddy Afro, segueix a la preso de Kaliti, i la seva vista judicial continua sent ajornada, encara que la darrera visita al jutge ja va deixar clar que seria acusat d’assassinat o homicidi involuntari amb agravant d’escapar.

Els rumors a Addis pero, son d’allo mes interessants. Segons les meves fonts, la nit de l’esdeveniment en questio, a la una de la matinada es produia l’atropellament, i abans de que la policia rebes cap denuncia, es produia una telefonada a un conegut personatge d’influencia prou demostrada, de la societat d’Addis Abeba. La conversa era d’aquelles que veim als films. Es tractaria del millor amic del cantant, i suposadament contaria al personatge aquest que havia passat un accident, que el conductor era el cantant, i que quina podria ser la millor manera de salvar-lo… La realitat de tota la historia, sempre mes que dubtosa, com a minim per part meva no menys que mentida o increible, es veura amb el temps.

Aqui es produiran dos judicis: el legal, on sortira culpable, ja que el govern i un poderos sheik el tenen marcat com enemic, i el popular, on ja fa temps que se sap es inocent, i on cada dia la seva figura d’heroi popular creix.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: