the second coming

Avui arriben n’Efrem i n’Alemu. No se que mes puc dir. Me falten les paraules, i aixo si que no es normal en el meu cas. Tenc moltes esperances posades en aquest viatge. Esper que tot sigui com ells volen, que els agradi molt i s’ho passin molt be. Esper que tot aixo, Etiopia, els agradi tant com a jo, que es molt, com ja sabeu.

Sobretot, pens molt amb n’Efrem, i amb com trobara tot allo de ca seva. Ara els seus ulls ho veuen tot des d’una altra perspectiva, molt mes ample, amb molta mes profunditat. M’agradaria que trobas alguns dels seus vells amics. M’agradaria molt. Es important trobar les teves arrels, sobretot si la sortida ha estat forcada o en circumstancies problematiques.

N’Alemu, sera una altra historia, li he preparat una setmana al sud, cap al final del viatge, on podra gaudir de tot allo que te per oferir la selva, zebres, babuins, i arbres enormes amb lianes per a penjar-se i jugar. Amb aixo no vull dir que per a ell aixo no sigui el retorn a ca seva, pero es mes petit, i ho veu tot d’una altra manera.

El que mes voldria es que el viatge sigui perfecte per a ells, i tengui tot el que esperen trobar. Es dificil explicar el que Etiopia representa per a mi. Quan els teus fills son etiops, tu tambe ho ets en certa manera. Pero aixo es per a ells, i ells han de fer-se les seves idees i els seus propis conceptes.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: