la cabra, la cabra…

Aquesta canco, m’ha vengut a la memoria avui demati, quan pujant de l’hotel cap a la feina, m’ha passat davant un nin amb una cabra. Res extrany, i es que per aqui es habitual veure aixo, de fet es usual veure ramats de cabres pel carrer a totes hores. Pero normalment, quan en passegen una, ho fan agafant-li les cames del darrera, o la duen fermada d’alguna manera, o simplement corren davora i la dirigeixen amb un petit fuet o pal.

Ido que tenia d’especial aixo d’avui? Resulta que el nin la duia agafada de la cua, i la cabra anava cridant beeee, i venga mes beeeee. Finalment, quan ha acabat l’adelantament, i els he tengut ben davant, he pogut veure que la posicio de direccio de la cabra anava regulat per un volant una mica especial. I es que mentre el nin li agafava la cua amb la ma, amb el dit index anava punyint el forat del cul de la cabra…

No en tenc ni idea de cabres, nomes se que per aqui son habituals al carrer, tant vives com mortes, senceres o nomes les seves pells, o fins i tot nomes les banyes. Pero esta clar que els matancers, que van passant d’aqui cap alla amb els seus ganivets de mitja lluna van fent la seva feina, i que els pastors, o com a minim aquest, apart de passejar-la la sodomizava!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: