where amazing happens

Si a la NBA tenen anuncis com aquests, a ca nostra tenim el futbol. No tenc cap vídeo dels meus fills per posar ara mateix. Tenc imatges separades, fotos, i algun dia podrem fer un muntatge petit, res especial. Però, amazing, el que es diu amazing, és veure’ls jugar, a tots dos. Aquest cap de setmana tots dos han perdut. Tots dos han perdut contra equips més bons que els seus, però tots dos han jugat molt bé.

N’alemu ha marcat un gran gol, i ha ajudat el seu equip a jugar millor al futbol, tot amb una mescla d’estil de joc dur, amb esforç, i crazy hair style!

N’Efrem, no ha marcat, però el seu equip, amb 4 alevins, s’enfrontava a un equip de segon any, molt gran i que juga bé, i així i tot, han fet un gran partit. N’Efrem ha estat un mal somni per a la defensa de l’altre equip, que una vegada i una altra, veia com aquell altre crazy hair style rompia la seva línia de darrera amb velocitat, tècnica, per dreta i per esquerra o per alt. Només els postes han aturat que la pilota entràs a la porteria des de les seves botes vermelles.

Ca nostra, where amazing happens

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: