+ que futbol int…

Fa unes setmanes, dinant amb un amic que treballa a TV3, ens explicava la seva implicació amb l’atenció a la diversitat, i com, resultat d’aquests interès personal i professional, ara podíem gaudir de reportatges com els que es poden veure cada setmana al programa dedicat al futbol internacional de la mateixa cadena futbolint, on surten els equips més punters de les principals lligues africanes.

Però el tema no acaba aquí. La seva capacitat és prou important com per a mobilitzar a tot un sector social a participar en la creació de la casa d’Àfrica. El tema va anar així: durant l’entrevista a un escriptor, crec que del Senegal, aquest li va comentar que a catalunya no hi havia una casa d’Àfrica. Després de parlar-ne una estona, el meu amic Carles li va proposar crear-la, i es van marcar una sèrie d’objectius.

La capacitat d’en Carles és molt important, em consta que està ficat en moltes històries més, i que coneix molta gent que pot resultar de gran utilitat. Però tot això, sense la seva motivació i força personal no seria res. Des d’aquí la meva més sincera enhorabona.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: