els mercer-miko a Etiòpia: estiu 2008

L’estiu que ve tenim la intenció de fer turisme familiar per la zona. Això inclou la novetat dels meus fills, amb viatge sentimental incorporat de retorn als seus orígens (i de tots nosaltres, clar) i de l’espectacular fitxatge de la meva mare, que veu això com una oportunitat única a la seva edat per a visitar amb els seus nets tot això del que cada dia estam parlant i mostrant fotos.

La veritat és que el viatge serà una pallissa de cotxe, i haurem de veure com acaba tot, però pens que l’experiència i l’estada hiper relaxant post-africana a Txèquia ho arreglaran tot, i posaran tots els músculs i ossos al seu lloc.

La meva primera proposta, encara pendent de ser acceptada per na Kája, que és qui comanda realment, inclou uns 18 dies d’intens viatge per tot el país, amb una setmana o més al nord i l’est dedicada a Bahir Dar, Gondar, Lalibela, i Harar, i una altra setmana al sud repartida entre Bishangari, i Arba Minch, passant moltes estones vora els llacs, mirant cocodrils, hipopòtams, algun poblat Dorze, i menjant bé.

En els pròxims posts, aniré posant itineraris més concrets i altres detalls i possibilitats.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: