Itinerari Dallol

Ara mateix no tenc clares les distàncies, ni que és més o menys pràctic, i m’he de guiar per altres itineraris ja fets que he trobats penjats a la xarxa, però l’avantatge que tenc es que a Etiòpia tot és possible, i tot es pot fer venir bé, si no t’importa afegir o perdre un dia aquí i allà, i el fet de viatjar pel nostre compte ens dóna totes aquestes possibilitats. Una vegada sigui allà, i amb l’assistència d’algun amic, em podran indicar quin seria l’itinerari més pràctic i en quin ordre convendria seguir-lo, per a no fer voltes innecessàries i perdre temps, encara que la veritat, la idea de deambular per un desert africà és el que més em motiva. El meu itinerari a dia d’avui per a fer-ho tot en una setmaneta, quedaria de la següent manera:

  • DIA 1-2 Avió des d’Addis fins a Mekele, i si no, cotxe 4×4 des d’Addis fins a Dessie en un dia, i un altre dia per a arribar fins a Mekele.
  • DIA 2-3 opció A: des de Mekele, amb 4×4, fins a Dallol. Crec que això suposa una altre dia. Visitar els camps on es recullen es blocs de sal i les caravanes, el llac de sal Afrera.
  • DIA 2-3 opció B: l’altre possibilitat és anar fins al volcà Erta Ale. Allà, amb ajuda de camells pujar al cim, i passar-hi la nit.
  • DIA 4 Compartir amb la caravana part del trajecte i visitar el poble fantasma de Dallol, antiga mina de sal ara abandonada des de fa uns 50 anys. Visita al punt més profund de la depressió. Visita del poble Dodom.
  • DIA 5-6 Tornada a Mekele
  • DIA 6-7 Addis Abeba
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: