Bishangari

Si mai aneu a Etiopia, i ja se que es demanar molt, no vos podeu perdre una visita al llac Langano i una estada a Bishangari lodge. Bishangari vol dir Aigua Bona en oromo, i reb el nom de la font descoberta ara fa 12 anys per un angles.


El lloc en si es un parc natural, gestionat pel govern i que inclou un hotelet en forma de bungalows convenientment separats, un restaurant extraordinari i un bar a un arbre. Si, a un arbre gegant. A mes a mes, tot dins un ordre ecologic perfecte, i dins les normes de convivencia mes senzilles possibles: ets a ca teva, el bar o el que necessitis obre i tanca quan tu vols.

Ho puc dir mes fort, pero no mes clar: es el paradis. No vos ho perdeu. Comprau un bitllet d’avio i anau cap alla! Estareu tot sols, amb platja privada, monees i babuins de tot tipus, mes de 400 especies d’ocells diferents, grans petits, de tot color, antilops, hipopotams (nomes els vaig sentir, pero de quina manera)… Es un lloc privilegiat, on podeu caminar, muntar a cavall, sortir en barca o en bici, etc. Sobretot, pots estar tranquil, menjar molt be, i sentir-te el rei del mon.

No ho se, despres d’aquest mes, just el que necessitava, encara que crec que hi podria viure tot l’any. Les dutxes funcionen amb energia solar, de fet, la cuina tambe pel que em van dir, i els fems els disposen amb biogas. Es molt dificil trobar un lloc aixi a Etiopia, amb un estandar de qualitat tan elevat. Normalment, tot va d’aquella manera, i un aprecia realment l’entorn, la cultura, pero no el servei oferit. Aqui, en canvi, l’oferta de naturalesa en estat pur combinada amb una estada molt agradable dins un entorn salvatge es mereix una matricula d’honor!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: