saturday… yesterday…

Ja som a Bahir Dar, i encara que nomes fa una estoneta que som aqui, ja hem fet amistats… Na kaja ha arribat avui demati, a primera hora, tota sola, i com a bona vaitgera intrepida tot d’una ha comencat a relacionar-se amb el personal, i ha conegut a na Saturday.

Es tracta d’una tia molt pedant, que nomes xerra, i xerra, i es de Manchester, i fa feina a Qatar on sempre fa 50 graus de temperatura, i no se que histories mes… Ostres, en una paraula: es una pesada!

La questio, que fa una estona ha vengut, i com que crec que a l’hora de trobar companyia estable (mes de 10 minuts seguits i perdonau tanta crueltat en sol post) li deu costar molt, s’ha afegit a la nostra taula, i ha demanat un suc d’aquests tan bons que fan pel pais. Immediatament ha dit que acabava de veure una cosa super greu a les noticies, que era que les dones de la familia reial de Qatar (ja he dit que viu i treballa alla?) havien pujat a un avio, i s’havien negat a seure amb uns homes desconeguts que compartien els seients de veinat, a primera classe obviament, causant tot un problema i un retard d’unes 4 hores! OOOHHHH!!!! Interessantissim! Aixo es fer un viatge per Etiopia!

Be, en questio de minuts ens hem aixecat i comencat a partir, per a fer unes altres feines, i mentre caminavem, he demanat a na Kaja que em digues el seu nom, que ja l’havia oblidat, i que a mi me sonava a algo acabat amb icia, acia,etc. Na kaja ha contestat Saturday, segons en Tofol es yesterday, i la veritat es que es diu June, i dorm a l’habitacio entre la nostra i la de n’albert i na immaculada. Avui vespre toca renou i festa!

per favor, fixau-vos en la cara de n’Albert…
“en Qatar, todo es bla, bla, bla… “

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: