la historia mes preciosa

Me deixare moltes coses per contar, i altres no valdran la pena, pero sempre hi ha aquells moments que no es poden deixar passar, que marquen les nostres vides, encara que nomes sigui… per un moment.
Quan viatjam, tenim tendencia a trobar altres viatgers, a fer amics, a intimar d’una manera poc acostumada, i sobretot molt aviat, amb autentics desconeguts. Es allo del ”comfort of strangers”… L’experiencia de na Immaculada, ha estat preciosa per maca i per valuosa, i perque ho ha estat per a tots nosaltres. Per com esta gaudint de tot, de l’experiencia en global, i per com s’esta obrint a un mon nou.
Durant el primer dia a Lalibela, d’entre molts dels nins que ens seguien i ens demanaven diners i coses, pel motiu que sigui, ella es va quedar, o fixar amb una, i la nina, d’uns 11 anys, amb ella. I aquestes coses son aixi, no s’hi han de cercar explicacions. Es cosa de quimica, de complicitats, i de personalitats separades per anys i geografies i cultures, que no entenen d’aquestes coses, i decideixen tocar-se, esborrar tot tipus de fronteres i apropar-se tant que ja no importa res del que han fet abans o despres, perque saben que nomes tenen aquest moment, possiblement.
La seva ha estat, i es, una amistat encantadora, plena de regals de l’una per a l’altra, i un regal per a tots nosaltres de poder viurer-ho en primera persona.
Els viatges es fan de les coses i llocs que veim, aliments que menjam, etc, i de les persones que coneixem, i sense cap dubte, les coses que acaben per fer que un viatge sigui absolutament inoblidable, son moments com aquest.
Com deia avui en Tofol, si un no es conmou aqui, amb la natura, la gent, els cinc sentits totalment oberts, i veu el mon d’una altra manera, es que ja es mort. El sise sentit: l’emocional, es el mes potent de tots, i el que ens fa sentir mes vius a tots.

Anuncis

Una resposta to “la historia mes preciosa”

  1. sa nena Says:

    quina passada llorenç! tenc els pels de punta nomes de llegir-te, ets un mag, consegueixes transmetre molt, gràcies llorenç!

    envia una abraçada molt forta a tots els viatgers que van amb tu i que estan vivint una de les experiencies de la seva vida, que els ha despertat una part del cor que tenien adormida i que bategarà molt fort a partir d’ara… ho sé per experiencia…

    bon viatge a tots…

    isa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: