”Bailando con lobos”

Sense cap dubte, aquesta es una de les meves pel.lis favorites. I sense cap dubte tambe, la que millor resumeix els meus sentiments presents en general. El meu motiu principal per venir Africa, es la recerca de la frontera. La frontera geografica, I la frontera interior que hi ha dins cada un de nosaltres. Sempre pens que la frontera geografica es cada dia mesa prop, I que un dia, segurament dins el temps que jo vivire, acabara per desapareixer. Ja no hi sera. Ja hi ha coca cola per tot. Ja hi ha carreteres, avions. Ja hi ha de tot. Les fronteres ara nomes resten a les costumes, al dia a dia, a la vida en general. Sempre pens que els meus fills venen de la frontera, I que si tot va be, com a minim hi podrem tornar plegats, I que encara hi sera.

Els dies de la frontera estan comptats, I com a minim sempre ens quedaran les fronteres interiors, les nostres, les que ens impulsen a romper barreres, de comunicacio, de realcions, de tot en general, I ens situen a una altra realitat, tan valida com la nostra, per different que sigui.

Com a minim, ahir a la nit, nosaltres, tots plegats, mentre alimentavem les hienes de Harar, podem dir que varem estar “ballant amb les hienes”.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: